Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi

FİLİZ ELMA.jpeg

Filiz ELMA
SAĞLIK VE BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRÜ

1973 yılında Manisa’da doğdu. Manisa Sağlık Meslek Lisesi, Selçuk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü, Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği’nden mezun oldu.

Konya Sağlık Meslek Lisesi Eğitim Hemşireliği, Manisa Devlet Hastanesi, Manisa İl Ambulans Servisi, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde hemşire olarak görev yaptı.

2015 tarihinden itibaren halen Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmaktadır.

turkanyilmaz.jpg

Türkan YILMAZ
SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜR YRD.

1974 yılında Erzurum’da doğdu. 1993 yılında Atatürk Sağlık Meslek Lisesinden Hemşire olarak mezun oldu. Aynı yıl Manisa ili Salihli ilçesinde Salihli Devlet Hastanesinde göreve başladı. Lisans eğitimini  Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünde tamamladı. 1996 yılında Manisa Devlet Hastanesinde çalışmaya başladı. 1996 ile 2015 yılları arasında Acil Servis Hemşireliği, Fizik Tedavi  ve Rehabilitasyon Hemşireliği, Yoğun Bakım hemşireliği, Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği ve Kalite Yönetim Ekibinde görev aldı. 2015-2018 yılları arasında Manisa Devlet Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü görevini yerine getirdi. Halen Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak çalışmakta olan Türkan Yılmaz evli ve 2 çocuk annesidir.

KATILDIĞI KURS VE SERTİFİKALARI:

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika kursu (2002)

Bilgisayar Programları ( Word, Excel, Power Point) kursu (2005)

Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği Sertifika kursu (2007)

Kurum içi Kalite Denetçisi Semineri (2010)

Sağlıkta Kalite ve akreditasyon Kongresi (2011)

Dezenfeksiyon Antisepsi Sterilizasyon Okulu (2013)

Sağlıkta Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi ( Zafer Kalkınma Ajansı 2017)

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi (2018)