Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi

Ahmet Salih Polat.JPG

Ahmet Salih POLAT

İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜRÜ

1976 yılında Erzurum’da doğdu.

1988 yılında Fatih Anadolu Lisesinde orta ve lise öğrenimini tamamlamak üzere Manisa’ya yerleşti.

1998 yılında Üniversite eğitimine devam ederken ulusal bir şirketin Manisa bayiliğini alarak işletmeciliğini yaptı.

2001 yılında Celal Bayar Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünden mezun oldu.

2003 yılında askerlik görevinin akabinde TBMM’de Milletvekili danışmanı olarak görev yaptı.

2007 yılında evlenerek KKTC’ne yerleşerek burada uluslararası beş yıldızlı bir otelde idari işler ve dış ilişkiler sorumlusu olarak görev yaptı.

2012 yılında yurda dönerek Manisa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak göreve başladı.

2013 yılında Sağlık Kurumları İşletmeciliği üzerine yüksek lisansını tamamladı.

İngilizce bilen Ahmet Salih POLAT  evli ve bir çocuk babasıdır.

Emai Adresi:polatasp@gmail.com

Hicran EPSOYLU