10 Aralık İnsan Hakları Günü
09 Aralık 2022

10 Aralık İnsan Hakları Gününde hastanemiz Psikiyatri Uzmanı Dr. Emrah YİĞİT açıklamalar yapıyor. 10 Aralık İnsan Hakları Günü kutlu olsun. Video için alttaki görsele tıklayınız.
 AFİŞ.png

10 Aralık İnsan Hakları Gününde hastanemiz Hemşiresi Ayşe TAMER ŞİŞMAN açıklamalar yapıyor. 10 Aralık İnsan Hakları Günü kutlu olsun. Video için alttaki görsele tıklayınız.
afiş.png

10 Aralık İnsan Hakları Gününde hastanemiz Tıbbi Sekreteri Ertan ÖNDER açıklamalar yapıyor. 10 Aralık İnsan Hakları Günü kutlu olsun. Video için alttaki görsele tıklayınız.
AFİŞ.png

10 Aralık İnsan Hakları Gününde hastanemiz Elektronik Mühendisi Barış ARSLAN açıklamalar yapıyor. 10 Aralık İnsan Hakları Günü kutlu olsun. Video için alttaki görsele tıklayınız.